Okulumuzun lavabolarında büyük tehlike arz eden şişmiş, duvarları bırakmış fayanslarını onaran  değerli hayırsever müteahitimiz Cemal AĞIRMAN'a  ve kıymetli ustalarımıza okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri adına şükranlarımızı sunuyoruz. Lavaboların onarımında yardımcı olan ve haftasonu temizliğini yapan değerli müdürümüz ile rehber öğretmenimize bu anlamlı, fedakar davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Şehmus İRAZ tarafından pazar günü saat 10:30 da başlayan veli seminerinde velilerimize rehberlik servisi tanıtıldı. Okulun akademik başarısının arttırılması amacıyla okul başarısında ailenin rolü konusunda bilgi verildi. Okul aile işbirliğinin önemine değinildi. Okul başarısızlığının nedenleri belirtirdi ve bunun çözümü için neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı. En sonunda deneme sınavı sonuçları velilerle paylaşılıp analiz edildikten sonra seminer iyi dileklerle bitirildi

Ekm

Okul Müdürümüz,  Milli Eğitimin " Eğitim Liderleriyle Buluşuyoruz" Projesi kapsamında düzenlenen  kahvaltı etkinliğinde yer aldı. Kahvaltının ardından Milli Eğitim Müdürü Sayın Yakup SARI öncülüğünde  yeni eğitim ve öğretim yılında okullardaki akademik başarının artırılması, eğitim ve öğretimde hedefler, uygulaması devam eden ve bu yıl uygulanacak projeler, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili görüşmek  amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda konuya ilişkin gerekli değerlendirilmeler yapıldı.  Sayın SARI iyi dileklerde bulunarak toplantıyı bitirdi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Şehmus İRAZ, Mardin Valiliği'nin düzenlediği kahvaltı programında köy öğretmenleri ile birlikte yeraldı.

Haz

2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne dağıtımı büyük bir heyecanla gerçekleşti. Bir yıllık eğitim öğretim süreci boyunca emeği geçen başta idareci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm çalışan ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Herkese iyi tatiller.

Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla kutlandı.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı  1. Dönemini bitirdik. Okul birincimiz Dicle ACAR´a Üstün Başarı Belgesi okul müdürümüz Mesud ÇALIŞKAN, okul rehber öğretmenimiz Şemhus İRAZ ve sınıf öğretmeni Eyyüp AKTAŞ tarafından takdim edildi. Ardından sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere karneleri ve belgeleri verildi. Dönem boyunca yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize, çalışan personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Herkesin iyi bir tatil geçirmesini dileriz.

Ock

Okulumuzun  daimi üyesi ve neşesi İRFAN ´a katkılarından dolayı Başarı Belgesi Müdürümüz tarafından takdim edildi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okuma saati etkinliği yaptık