Haz

Öğrencilerimiz karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Nis

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü bütün öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu. Şarkı yarışması yapıldı. Çeşitli dans gösterileri yapıldı. Öğrencilerin kendi aralarında yaptıkları geleneksel çocuk yarışmalarında çok eğlendiler. Yarışmada birinci olan öğrencilere ödül verildi.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası münasebetiyle  deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz karnalerini alarak yarıyıl tatiline giriş yaptılar. Karneler ile beraber okuma kitapları da verildi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı

Nis

Gazi Meclisimizin 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlik ve oyunlarla büyük bir coşku ile kutlandı.

Mrt

"2022 Afet Tatbikat Yılı" Projesi kapsamında afetlere karşı bilinçli toplum oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte  Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla okulumuzda  kutlama programı düzenlendi.

Yapılan programda öğrenciler tarafından; sigaranın zararları, alkolün ve uyuşturucu maddelerin zararları ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Programın sonunda  Yeşilay Haftası ile ilgili okulumuz öğrencileri tarafından Pandomim gösterisi yapıldı.

Okulumuz öğretmenlerinden Leyla Demir ve Özgü Güngör  rehberliğinde hazırlanan programı okul öğretmenleri ve öğrencileri ilgi ile izledi. "Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, sigarasız, alkolsüz zararlı alışkanlıklardan uzak temiz ve sağlıklı bir toplum diliyoruz."

Mrt

Okulumuzda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" Provası yapıldı.

Depremin İlk 6 Saati Hayati Önem Taşır

Ara

Öğrencilerimiz arasında çevreye karşı olumlu bir düşünce geliştirmek, çevre kirliliğinin önüne geçip çevremizde geri dönüşebilen atıkları geri dönüşüme kazandırmak için ''Sıfır Atık Projesi'' kapsamında okulumuzun koridorlarına 5'li geri dönüşüm kutuları bıraktık.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ bütün Öğretmen, öğrenci ve personelin katılımıyla büyük bir çoşkuyla kutlandı.  Ayrıca öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilerimizle birlikte panolar süslendi

Sivrice İlkokul binamızın aşırı düzeyde yıpranan iç ve dış cephelerini köyümüzün hayırsever iş adamları Sayın Hacı Abdülkerim ALTUNKAYNAK ve Mahsum ALTUNKAYNAK'ın destekleri ile boyadık.